Praktik og priser

Priser og praktik

Terapilokalet ligger på Algade 26 2. sal tv. 4000 Roskilde. Der er et venteområde lige ved indgangen. Jeg kommer ud og henter dig.
Lokalet ligger fem minutters gang fra Roskilde station.

Der er gratis parkering i Roskilde midtby i to timer. Det er vigtigt at registrere parkeringen i en parkeringsapp som fx Easypark. Det er næsten altid muligt at finde en p-plads i p-huset v Sortebrødre plads.

Booking

Når du er i et forløb hos mig, booker vi samtalerne fra gang til gang, så vi kan afstemme, hvad der er brug for. Når du starter hos mig, kan du booke mig gennem dette link. Det vil dog altid være en foreløbig booking, hvor du beskriver din anledning til at søge terapi hos mig. Jeg kontakter dig efterfølgende, så vi kan finde ud af, om jeg er den rigtige terapeut til dig og din problemstilling.

Individuelle terapisessioner

af 50 minutters varighed
1050 kr
  • Betaling modtages i forbindelse med hver samtale og kan ske enten kontant, MobilePay eller via bankoverførsel.
  • Afbud skal ske senest 24 timer inden vores aftale. Hvis aftalen er om mandagen, skal afbud ske senest fredag kl 16. Ved senere afbud, eller ved udeblivelser, opkræves fuldt beløb.

Sundhedsforsikring

Du kan være dækket af en privat sundhedsforsikring eller en sundhedssikring via din arbejdsplads, der helt eller delvist vil kunne dække dine udgifter hos mig som autoriseret psykolog. Tjek med dit forsikringsselskab. 


Er du berettiget til psykologhjælp, kan du informere dit forsikringsselskab om, at du ønsker selv at vælge din psykolog (frem for at de henviser dig til en af deres samarbejdspartnere) og dernæst kontakte mig. Jeg er blandt andet samarbejdspartner for AS3, Prescriba, Danica og PFA.

Henvisning fra egen læge

Jeg har ikke aftale med sygesikringen, så det er ikke muligt at få psykologhjælp hos mig ved brug af en henvisning fra lægen.