Om Ulla

Menneskelig udvikling:

fra spændinger til frihed

Jeg elsker at se mennesker udvikle sig. Elsker at se, når ressourcer frigives, og spændinger bliver mindre. Det er jeg så heldig at have mulighed for, både når jeg sidder en til en med mennesker, der kommer til mig med noget, der generer dem i livet, og når jeg arbejder med en større eller mindre gruppe.

Jeg har selv været optaget af udvikling og vækst det meste af mit liv og været i mange forskellige udviklingsforløb. Alle har været skridt på vejen til det menneske, jeg er i dag. Jeg har en målsætning om altid at have prøvet metoder og teknikker på egen krop, inden jeg bruger dem i mit arbejde. På den måde har jeg en fornemmelse af effekten af mange forskellige metoder.

Metoderne rammer selvfølgeligt forskelligt, og det er vigtigt for mig, at det er dig, der er i centrum, når du er klient hos mig. Sammen finder vi den fremgangsmåde og metode, som virker bedst for dig og din situation, og jeg arbejder altid ud fra dine behov og fpr at hjælpe dig bedst muligt.

1995 Cand. Psych. Aarhus Universitet

Læring på meget forskellige job, deltagelse i forskellige netværk, individuel supervision, coaching og terapi

2023 Undersøgelsesmetodik – AS3
2023 introduktion til SE terapi
2022-24 NARM-terapi – NARM Danmark
2022-23 Vejrtrækning og kuldeeksponering – Innercise m fl.
2022 Assessment – Vinthermosgaard.dk
2022 Certificat- Processwork Institute, Portland Oregon
2020 Winterintensive – Processwork Institute, Portland Oregon
2019 Online facilitering – NOCA
2018 Certificering i Decisionstyles – CFL
2018 Certificering i MSCEIT – om følelsesmæssig intelligens
2015 Engelsk – ledelse- og organisationsvokabularium
2015 Certificering Changesetter
2014 Certificering i JTI – CFL
2011 Certificering i styrkeprofil – Estimate
2010 Positiv psykologi – Sommeruniversitet DPU
2007 Lægeeksamineret fysiurgisk massør – Bodyrepair
2006 Kunstbaseret coaching – Timeart
2005 Kompetenceafdækning og transitioner – AS3/Giza
2005 Stressreduktion – Sundhedspsykologisk selskab
2004 Måling af psykisk arbejdsmiljø – AMI (i dag NFA)
2003 Testkursus – Bidrag til bedømmelse – CFL
2003 Supervisionsgruppe – Gitte Haslebo
2001 In charge not in control – Dacapoteatret
2001 Individuel performancetræning – Dacapoteatret
1999 Supervisionsgruppe hos Amtoft og Strøier
1997 Proceskonsultation v. Green og Andersen i Ansvar 2000
1995 Interne uddannelsesforløb om pædagogik og samarbejde på Forsikringsakademiet

Erfaren psykolog:

Hjælp til livets udfordringer

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 1995, er medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af psykolognævnet. Jeg deltager løbende i efteruddannelse og modtager supervision og egenterapi. Jeg har netop gennemført en terapeutisk efteruddannelse om udviklingstraumer (NARM).

Jeg bruger det meste af mit arbejdsliv på terapi, hvor jeg hjælper mennesker med de udfordringer, livet kan bringe, herunder:

De første mange år af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med at udvikle mennesker i arbejdslivet. Jeg har først og fremmest arbejdet med ledere og har flest erfaringer fra forskningsmiljøer, men jeg har også arbejdet på og med andre arbejdspladser.

Mine nøglekompetencer

Som klinisk psykolog støtter og styrker jeg med mennesker med belastningsreaktioner, depression, angst, relations problemer mmm. Jeg har tidligere haft samtaler af mere coachende karakter, og samtaler med udgangspunkt i profilværktøjer og tests som: JTI, MSCEIT, NEO-PI3, karakter-styrker.
Har arbejdet individuelt og organisatorisk med ledelse fra talenter til direktører og fra strategi, ressourceoptimering, konflikthåndtering, stress og balance til personlig fremtræden. Har erfaring med at arbejde med ledergrupper, hvilket jeg finder vældig gavnligt.
Har et batteri af kendte metoder og udvikler hele tiden nye. Arbejder systematisk med planer for udviklingsaktiviteter, men kan også lægge planerne til side og ændre strategi, når det er nødvendigt i et forløb.
Står med personlig autoritet og klare budskaber, når jeg skal formidle et stof og har altid blik for, på hvilken måde jeg kan gøre stoffet relevant for deltagerne.

Elsker at finde nye veje og koble erfaringer fra forskellige felter. Dette har jeg erfaring med fra såvel teaterverdenens improvisatoriske kreativitet som fra forskningsverdenens nysgerrige og stærkt viden-baserede tilgang. Jeg kan også lide at hjælpe grupper eller afdelinger til at finde deres vej til kreativitet, innovation og samskabelse.

Inden jeg gik 100 procent selvstændig i 2022, har jeg været ansat på en række arbejdspladser, hvilket har givet mig indsigt i meget forskellige arbejdskulturer, forskellige kerneopgaver og forskellige rammevilkår for udførslen af arbejde. Jeg trækker også ofte på de mange erfaringer, jeg gjorde mig i arbejdslivet, inden jeg blev uddannet psykolog.

Hvis du vil vide mere om mine ansættelser, kan de læse om dem her :

Væsentligste opgaver: udvikling og gennemførelse af lederudviklingsforløb, rådgivning og gennemførelse af konsulentopgaver fortrinsvist for ledergrupper, kompetenceudvikling, design og gennemførelse af forløb om forskningsledelse, og talentudviklings for forskere, primus motor i definition af ledelsesgrundlag, facilitering af topledelsesmøder (L80), tilpasningsarbejde i forbindelse med nedskæringer.
Væsentligste opgaver: planlægge og gennemføre udviklings- og forandringsprojekter og facilitering i offentlige og private virksomheder. Fortrinsvist opgaver om arbejdsmiljø.
Væsentligste opgaver: Ledelsesudvikling, ledelsessparring og -udvikling, organisationsudvikling, psykisk arbejdsmiljø, planlægge og afholde kompetenceudvikling og dialogprocesser, oprette og facilitere netværk, udvikle værktøjer og processer, afvikle målinger.
Væsentligste opgaver: planlægge og gennemføre udviklingsforløb med teatermetoder.

Væsentligste opgaver: ledelsesudvikling, projektledelse, teamledelse, udvikle instruktører og metoder, kommunikation, økonomi.

Ansvar 2000 var et lederudviklingssamarbejde mellem Det Danske Spejderkorps, Rambøll, Post Danmark, Danske Bank, Rigspolitiet og Danfoss.

Væsentligste opgaver: undervisning, udvikle kursusmateriale og udvikle instruktører.

Privat

Bor i bofællesskab i Lejre.
Bruger tid på familie, bofæller, venner, fysisk aktivitet, kreative aktiviteter, romaner, faglitteratur, faglige netværk, naturen, lege, lære og nyde livet. Født 21.01.66

Har du spørgsmål til mig, min uddannelse eller mit arbejde, er du velkommen til at kontakte mig.