Om Ulla 

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 1995, er medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af psykolognævnet. Jeg deltager løbende i efteruddannelse og modtager supervision og egenterapi. I øjeblikket er jeg i gang med en terapeutisk efteruddannelse om udviklingstraumer (NARM)


Jeg bruger det meste af mit arbejdsliv på terapi, hvor jeg hjælper mennesker med de udfordringer livet kan bringe som: stress, sygdom, skilsmisse, relationer, pårørende, sorg, angst, depression og andre belastende situationer.


De første mange år af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med at udvikle mennesker i arbejdslivet. Jeg har først og fremmest arbejdet med ledere og har flest erfaringer fra forskningsmiljøer, men jeg har også arbejdet på og med andre arbejdspladser. 

Process work

Jeg er stærkt inspireret af metoden Processwork, hvor man arbejder med forskellige kilder til information og udvikling: tanker, følelser, kropslig viden, relationer og symboler. Jeg inddrager de forskellige elementer i det omfang du og jeg finder det relevant og givtigt.

Jeg deltager i et certificeringsprogram, hvor jeg får supervision på mit arbejde.

Priser og praktik

Adresse, parkering og offentlig transport

Terapilokalet ligger på Algade 26 2. sal tv. 4000 Roskilde. Der er et venteområde lige ved indgangen, jeg kommer ud og henter dig.

Roskilde station ligger fem minutters gang fra Roskilde station.

Der er gratis parkering i Roskilde midtby i to timer. Det er vigtigt at registrere parkeringen i en parkeringsapp som fx Easypark. Det er næsten altid muligt at finde en p-plads i p-huset v Sortebrødre plads.


Pris og afbudsregler

Individuelle terapisessioner af 50 minutters varighed 1050 dkk.

Betaling modtages i forbindelse med hver samtale og kan ske enten kontant, MobilePay eller via bankoverførsel.

Afbud skal ske senest 24 timer inden vores aftale. Hvis aftalen er om mandagen, skal afbud ske senest fredag kl 16. Ved senere afbud, eller ved udeblivelser, opkræves fuldt beløb.


Sundhedsforsikring

Du kan være dækket af en privat sundhedsforsikring eller en sundhedssikring via din arbejdsplads, der helt eller delvist vil kunne dække dine udgifter hos mig som autoriseret psykolog. Tjek med dit forsikringsselskab.

Er du berettiget til psykologhjælp, kan du informere dit forsikringsselskab om, at du ønsker selv at vælge din psykolog (frem for at de henviser dig til en af deres samarbejdspartnere) og dernæst kontakte mig. Jeg er blandt andet samarbejdspartner for Danica og PFA.


Henvisning fra egen læge

Jeg har ikke aftale med sygesikringen, så det er ikke muligt at få psykologhjælp hos mig ved brug af en henvisning fra lægen.